Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné zostavy
Pohodlné sedenie za dobrú cenu. Zloženie chvíľu trvalo:-(
Je to prekrásna zostava, ale celá sa musí pracne poskladať.
kvalitný plast, veľmi pekná príjemná farba (tmavo hnedá). Podsedáky sú bonus.
Síce máme súpravu len krátko, ale som spokojná. V skutočnosti vyzerá lepšie ako som si to predstavila, stoličky sú masívne, pohodlné, polohovateľné. Pôvodne som si chcela objednať bez podušky a následne ich inde dokúpiť, ale tie sú perfektné, šité priamo na mieru dobre sa na nich sedí. Cena zodpovedá kvalite.
- Celá zostava vyzerá super, je pevná, pohodlné stoličky. Tak len dúfam že vydržia niekoľko rokov
Zatiaľ nič
- Vzhľad na 1*
Ok.
Krásne drevo, ekologická výroba. Vysoká nosnosť. K zostaveniu bol dodaný podrobný návod.
Jednoducha montaz, dobry pomer cena vykon
Vyhovovala veľkosť a kvadrat. tvar na malú terasu.
- Rychle a bezproblemove poskladanie. Ked raz clovek zozenie vsetky strany navodu.
- Nekvalitne balenie. Tenky karton previazany dvomi tenkymi plastovymi paskami. Karton sa kurierovi roztrhal pri vykladani a tovar sa rozsypal na cestu. Esteze su to len drevene dosky.
- Nekompletny navod. V jednom baleni chybala prva strana navodu, v druhom baleni druha. Nastastie som objednal dva stoly, takze spolu mam cely navod.
Výborné pohodlné sedenie...nemám čo vytknúť
Kvalitný materiál, ľahké zloženie
Maximálna spokojnosť
- pekný, ľahká montáž - som spokojná
nemám
- Velmi pekne zahradne sedenie, za dobru cenu, take ako na obrazku aj realne.
- Vzhľad
- Prevedenie
Trochu kĺzavé vankúše vzhľadom k tomu, že majú byť odolné poveternostným vplyvom, asi skôr výhoda v lete
- Sedacia suprava vyzera pekne
- Predvrtane zavity boli mensie ako prisluchajuce sroby, bolo potrebne zavolat niekoho so specialnym naradim na navrtanie novych zavitov, dalej diery na sroby neboli na mieste , kam by srob mal ist. Potah na sedacke sa po usadeni sa roztrhal pri sve, mohli sme ho hned zasivat. Ocakavali sme lepsiu kvalitu za taku vysoku cenu.
Pri takejto vysokej cene by sme ocakavali lepsiu kvalitu tovaru
- Pokiaľ si chcete priplatiť 15 eur a čakať o týždeň viac tak odporúčam mall. Sk
- Kvalitný produkt
- Pomer cena výkon
Žiadne nevýhody nie sú
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »