Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné zostavy
- rozkladanie šlo veľmi ťažko, drhne, jeden vodiaci diel je prasknutý priečne
- niektoré stoličky boli z časti rozložené, šróby vypadané v kartónovej krabici
- 2 zo 6 stoličiek majú zle spracované sedacie latky, prasknuté na povrchu a neohoblované, tak som zvedavý, koľko to vydrží
- skladanie stola šlo veľmi ťažko, bolo treba brúsiť diery pre nohy, aby do seba zapadli tak, aby cez ne prešiel šrób
- 1 z 8 priečnych dier na uchytenie nohy bola krivo vyvŕtaná, všetky vruty neboli s "X" hlavičkou, ale s "I" a nízkou hĺbkou drážky pre šrobovák, čo pri zapúšťaní do diery robilo problém (strhávanie drážky), do diery sa nedalo vojsť s aku-skrutkovačom (ani s nádstavcom)
- diery medzi latkami na stole boli plné pilín, neočistené
Odporúčam nekupovať tento tovar, neviete si ho pozrieť dopredu, nabalia Vám hocičo, kvalita vyhotovenia nezodpovedá cene.
Nedokážem hodnotiť, tovar nebol dodaný
- Pekný nábytok a dobrá kvalita. Som spokojná.
Produk prišiel v rozobratom stave, nebol kompletný, čo sme zistili až pri montáži. chýbajú niektoré časti, nedá sa zoskrutkovať, lebo niektoré časti nemajú diery. Na pohľad pekné ale inak drahá haraburda z Poľska. Stále čakám na vybavenie reklamácie!
- Pohodlne.Moderne.
- Žiaľ,,prišla jedna stolička poškodená.Kedže to bolo pod obalom,pri prebratí od kuriéra sa to nedalo vidieť. Inak spokojná.
- krásny vzhľad
- jednoduchá údržba
- vhodné aj na menšie balkóny
- zatiaľ nevidím
....
- dobre vyzera
Krasny a kvalitny zahradny set. Velmi pohodlny.
- Pohodlný, podľa očakávania
- 100% odporúčam
Tovar splnil očakávania
- kvalita
- Kvalita za rozumnú cenu
- Super sa staval
Kondela LALIT hnedá/krémová
Pridané: 28. augusta 2020
(naposledy upravené 28. decembra 2020)
Zakúpený v Kondela
- Dr
Vhodný na užšiu terasu, kde sa ťažko umiestňuje záhradný nábytok.
- Pohodlne
- pekny
- sikovny
- prakticky
- podsedaky trebalo obsit dalsim potahom(tmavsim)
- ratan dost jemny,nasli sa nejake poskodenia
sme spokojni
- pekný, dobrá kvalita
dobrá kvalita výrobku
Nábytok vyzerá veľmi pekne, len sú dosť lahucke vankúše takže často padajú.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »